Szeptember 13. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni!

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Közeledik az Újhold, így itt az ideje, hogy erősítsétek önbizalmatokat, engedjetek el minden önkritikát, amivel gyengítitek saját erőtöket. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
09.13. 17 óra 32 perc, a Hold az Oroszlán jegyébe lép
09.14. 8 óra 50 perc,
Hold – Vénusz együttállás
Igazán kellemes energiával indul a nap, főleg Hölgyek érezhetik az átlagosnál is magabiztosabbnak magukat. Az oroszlános energiák harmóniát, határozottságot adnak számunkra.
09.14. 11 óra 30 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Délelőtt feszült energia érkezik, zaklatottságot, indokolatlan idegességet okozhat, amitől aztán türelmetlenebbek, morgósabbak lehetünk, könnyebben kerülhetünk vitákba. Figyeljetek tudatosan, és ne reagáljatok ösztönösen.
09.14. 16 óra 50 perc, Hold – Merkúr szextil
Délután már kellemesebb energia érkezik, gondolataitokat irányítsátok a jó dolgokra, vágyaitokra. Könnyebben tudjátok érzelmeiteket is kifejezni, ami segít a vitás kérdések tisztázásában.
09.14. 23 óra 35 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Egy kellemetlen tanításokat hordozó hatás, ami késő este érkezik. Viszont hálásak lehetünk, mert álmainkon keresztül sok minden megoldódhat.
09.15. 3 óra 05 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
Szintén álmainkban jelenik meg a tanítás, de azt nem mondhatnám, hogy kellemes formában. A csalódás, szeretetlenség érzése kerülhet felszínre, ami miatt akár rosszkedvűen ébredhetünk. Ébredés után kezdjétek a napot hálaadással és pozitív dolgok vizualizásával.
09.15. 8 óra 15 perc, Hold – Plútó kvinkunx
A reggelünkre ez a másik hatás is rányomhatja a bélyegét. Jól felkavarhatja az állóvizet az éjszakai hatásnak köszönhetően, sok minden kerülhet felszínre a tudattalanunkból. Figyeljétek meg a felkavaró érzéseket magatokban, felismerésekkel gazdagodhattok.
09.15. 13 óra 10 perc,
Hold – Szaturnusz kvinkunx
Délután mégegy tanító fényszög érkezik, hogy az Újholdig minél több korlátot lebonthassunk magunkban. Továbbra is figyeljétek magatokat, miben éreztek elakadást és mi lehet ennek az oka.
09.15. 17 óra 10 perc, Hold – Mars trigon
A délutáni hatás energiát ad számunkra, azonban hozhat túlzott akarást is, aminek aztán csalódás lehet a vége. Legyetek alázatosak, és a sorsotoknak megfelelő feladatokkal foglalkozzatok.
09.15. 20 óra 38 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából:
Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartási munka: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szeptember 13. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni! — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!