Szeptember 12. Skorpió Növő Hold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
09.12. 20 óra 15 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép
09.12. 20 óra 55 perc,
Hold – Mars kvadrát
Elég nagy feszültséget okozó hatás, óvatosan az ösztönös reakciókkal és az akarattal. Könnyen olyanná válhatunk, mint egy hisztis gyermek, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy elterveztük.
09.12. 23 óra 50 perc után, Hold – Uránusz szembenállás, Hold – Vénusz együttállás, Hold – Szaturnusz szextil
Az uránuszi hatás felboríthatja az este nyugalmát, belső feszültségünk, zaklatottságunk tovább növekszik, ami nehezítheti elalvásunkat. Mivel kapunk szaturnuszi segítséget, ami lefékezi az indulatok, ez kicsit enyhíti a hatást, de nem tudja megszüntetni, ha nem figyelünk oda tudatosan.
09.13. 21 óra és 23 óra között, Hold – Merkúr szextil, Hold – Neptunusz trigon
Ez az esti hatás sem túl kellemes, gondolataitok rossz irányba vihetnek és lehangolttá, csalódottá válhattok. Figyelmeteket irányítsátok a szép dolgokra, keressetek olyan elképzeléseket, emlékeket, amik boldog izgalommal töltenek el benneteket. használjátok a pozitív megerősítéseket, mondjátok el sokszor magatoknak: Értékes és szerethető vagyok!!
09.14. 6 óra és 7 óra között, Hold – Jupiter együttállás, Hold – Plútó szextil
Lelketek állapotától függ, hogy mi erősödik fel bennetek ezen a reggelen. A jupiteri hatás mindig ad egyfajta mértéktelenséget, a plútói pedig szenvedéllyel tölti fel, de ha ezt a belső hitetek erősítésére használjátok, akkor kimondottan előnyös. Hallgassatok és figyeljetek a megérzéseitekre, felmerülő gondolataitokra, mert lehet hogy most fog beugrani mit mutatott meg nektek álmotok. Próbáljatok a belső útmutatásotok szerint cselekedni!
09.14. 11 óra, Hold – Nap szextil
A folytatás kedvező lehet, ha a pozitív gondolataitok erősödtek meg reggel. A délelőtt alkalmas közös munkára vagy saját céljaink megvalósítására.
09.15. 2 óra 45 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, vetés.

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.