Szeptember 11. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Még fogy a Hold, lehetőség van arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
09
.11. 21 óra 30 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
09.11. 23 óra 55 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Az este és az elalvás kissé nehézkessé válik, mert lelketek sanyargathatjátok kritikus gondolataitokkal. Lehetőleg már ne tervezzetek, gondolkodjatok semmin, már csak a jó dolgokra koncentráljatok, de a legjobb ha semmire nem gondoltok.
09.12. 4 óra 30 perc, Hold – Mars kvadrát
Könnyen lehet, hogy a kelleténél hamarabb ébredtek, és feszültebbek is lehettek. Kerüljétek a vitákat, inkább fussatok vagy tornázzatok egyet, ezzel energiaszinteteket is harmonizáljátok.
09.12. 18 óra 50 perc,
Hold – Neptunusz kvadrát
Sajnos ez a kellemetlen hatás belerondíthat az este nyugalmába, csalódottságot, szétszórtságot okozva. Vigyázzatok a gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítotok rá.
09.13. 8 óra 25 perc, Hold – Nap kvadrát
Ez a reggel kissé feszültebben indul mint szeretnénk. Egyfelől érezhetitek, hogy szívetek szerint mást tennétek, mint a amit elvárnak tőletek, másfelől ez a belső feszültség problémát okozhat párotokkal, édesapátokkal vagy főnökötökkel. Mivel a probléma belőletek indul ki, ezért szakítsatok időt a délelőtt folyamán olyan dolgokra, amit szívesen tesztek meg.
09.13. 9 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Nem mondhatnám, hogy ezen a reggelen kényeztetnek bennünket az energiák, erősen próbára teszik tudatosságunkat. A hatás diszharmonikus érzéseket okoz, így könnyen lehet, hogy indokolatlanul lehangoltnak érzitek magatokat. Legyetek tudatosak, figyeljetek a gondolataitokra, és a szép dolgokra koncentráljátok figyelmeteket.
09.13. 10 óra 25 perc, Hold – Vénusz szextil
Megjön a jutalom mindazoknak, akik eddig nem hagyták, hogy az előző két hatás irányítsa őket. Ez az energia segít helyreállítani a belső harmóniánkat és a nyugalmunkat.
09.13. 14 óra 55 perc, Hold – Jupiter trigon
És a jutalom folytatódik a reggeli megpróbáltatásokért! Ez a nagyon kedvező hatás tovább erősíti jó érzéseinket, és a szeretet átjárja minden porcikánkat. Ha tehetitek, legyetek barátaitokkal, csináljatok estére valami programot, ami jó érzéssel tölt el.
09.13. 20 óra 35 perc, Hold – Uránusz szextil
Izgatottnak, nyugtalannak, türelmetlennek érezhetitek magatokat. Ilyenkor kimondottan idegesítő lehet a megszokott rutin, ha nem változtattok valamit, akkor szinte azt érezhetitek kifutnátok a világból. Hagyjátok most a kötelező feladatokat, és azt tegyétek, amihez kedvetek van.
09.14. 0 óra 13 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Káposzta, kelkáposzta betakarítás, virágok begyűjtése szárításhoz. 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.