Szeptember 1. Halak növő Hold, Telihold – Varázslatos napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
09.01. 11 óra 34 perc, Hold a Halak jegyébe lép
09.02. 7 óra 22 perc, TELIHOLD

09.02. 21 óra 45 perc,
Hold – Jupiter szextil
Igazán áldásos hatás estére, ami hitet ad számunkra vágyaink megvalósulásához. Használjátok ki, és ekkor végezzétek el a Telihold varázslatot!
09.03. 2 óra 05 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Amennyiben jó érzésekkel aludtunk el, és a Telihold segítségével elengedtük mindazt, amivel sanyargattuk eddig magunkat, akkor álmunkban a tudattalanunk tovább végzi a tisztogatást a hatás segítségével.
09.03. 7 óra 55 perc, Hold – Plútó szextil
Kissé nyomasztó lehet a hatás, felerősödhetnek a rossz érzések, a szeretetlenség. Gondoskodjatok lelketek táplálásáról, szeretgessétek magatokat, töltődjetek lelkileg, kezdjétek a napot meditációval, vizualizációval, vagy csak egy szép zenével.
09.03. 14 óra és 15 óra között, Hold – Szaturnusz szextil és Hold – Merkúr szembenállás
A délutáni energia kedvez az érzelmek kiegyensúlyozásának, lelkünk megnyugvásának, ugyanakkor ha tudatosak vagyunk a fejünkben is rendet tudunk tenni. Figyeljetek tudatosan a gondolataitokra, koncentráljatok értékeitekre és a szép dolgokra. Arra azonban vigyázzatok, hogy lehangoltság esetén erősödhet a csalódottság, rossz hangulat.
09.03. 16 óra 30 perc, Hold – Vénusz trigon
Egy ajándék hatás délutánra, ami harmonizál és jó érzéseket ad. Pihenjetek, kényeztessétek magatokat!
09.03. 22 óra 22 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!