Október 7. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
10.07. 5 óra 41 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
10.07. 9 óra 45 perc,
Hold – Mars trigon
A reggeli hatás leginkább zaklatottságot, nyugtalanságot hozhat, ha rutinszerű dolgokat akarunk tenni, és nem szívünk szerinti elképzelések felé indulunk. Figyeljetek tudatosan, legalább egy pici változtatást vigyetek a délelőttötökbe.
10.07. 16 óra és 18 óra között,
Hold – Uránusz kvadrát, Hold – Merkúr kvadrát
Zaklatott délutánunk lehet, szinte hisztirohamot kaphatunk minden kötelező feladattól és nem nagyon van kedvünk semmihez.Vigyetek egy kis könnyedséget, újdonságot a délutánba is, és ügyeljetek gondolataitokra, a jóra koncentráljatok.
10.08. 11 óra 20 perc, Hold – Nap trigon
Tökéletesen együttműködnek a lelki harmóniánkat segítő hatásokat, jól tudunk másokkal együtt dolgozni, de akár saját céljaink érdekében is tevékennyé válunk.
10.08. 20 óra 25 perc, Hold – Jupiter szextil
Az este is békességben és harmóniában telik, amihez most sorsikus segítséget kapunk. Amennyiben megtehetitek, mozduljatok ki otthonról.
10.09. 18 óra 04 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.