Október 09. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
10.09. 18 óra 04 perc, Hold a Halak jegyébe lép
10.09. 20 óra 50 perc,
Hold – Vénusz trigon
Kellemesnek ígérkező este, amit a szeretet fénye ragyog be. Főleg, ha kerüljük az erőszakos filmeket, vitákat, és ha át tudjuk magunkat adni a pihenésnek, álmodozásnak.
10.10. 4 óra 50 perc, Hold – Uránusz szextil
A hajnali hatás felboríthatja a nyugodt ébredésünket. Álmunkban is megjelenhet akár zuhanásként, akár repülésként, de éber állapotban belső feszültségként, zaklatottságban is.
10.10. 13 óra 50 perc, Hold – Merkúr trigon
A délutáni órák kimondottan alkalmasak akár segítésre, akár kreatív feladat megoldására, de leginkább abban érezzük majd jól magunkat, amit szívesen csinálunk. A gondolataink hatással vannak lelki állapotunkra, így ügyeljetek arra, hogy mindenben a jót lássátok meg.
10.10. 23 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Az éjszakai energia kedvez a gyógyulásoknak, így egy késői energiakezelés, álmunkban tovább fejti ki áldásos hatását. Gondolatokkal, vizualizációval is gyógyíthatjuk magunkat, ha elalvás előtt látjuk tökéletes egészségünket.
10.11. 3 óra és 6 óra között, Hold – Neptunusz együttállás, Hold – Nap kvinkunx
Álmunkban régi családi, kapcsolati minták kerülhetnek felszínre, amik befolyásolják a mindennapjainkat, hiszen ezt követve tesszük áldozattá magunkat, és mondunk le saját elképzeléseinkről. Bármilyen érzés tör fel belőletek, gondoljátok át, mit jelezhet számotokra.
10.11. 10 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Nem kellemes energia, amitől érezhetünk csalódottságot, hitehagyottságot. Ha tudatosan figyelünk, akkor tudjuk kontrollálni mindezt. Viszont ha félelmek, kétségek, elfojtások dolgoznak bennünk, akkor már korántsem érezzük ezt az időszakot annyira kellemesnek.
10.11. 11 óra 55 perc, Hold – Plútó szextil
Hogy mit hoz ez a hatás, csakis attól függ, hogy korábban mennyire engedtük el az irányítást elménk felett. Ha a csalódottságnak adtunk teret, akkor ez most még erősebben jelenhet meg Viszont ha tudatosan figyeltünk lelki egyensúlyunkra, akkor most a szeretet erősödik bennünk.
10.12. 6 óra 44 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.