Október 8. Rák fogyó Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

A gondoskodó Rák jegyének energiája belső gyermekünk boldogságát akadályozó meggyőződések elengedését segíti.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
10.08. 17 óra 45 perc, Hold a Rák jegyébe lép
10.09. 8 óra 15 perc,
Hold – Vénusz szextil
Jól indul a reggel, a két égitest gondoskodni szeretne belső egyensúlyunkról, harmóniánkról.
10.09. 12 óra 15 perc, Hold – Uránusz szextil
A következő hatás viszont felboríthatja belső harmóniánkat, zaklatottságot okozhat, nehezebbé téve nyugalmunkat. Leginkább az elfojtott szabadságvágyunk, kételkedéseink törhetnek felszínre tudattalanunk mélységéből. Bolondítsátok meg önként a délutánotokat.
10.09. 14 óra, Hold – Merkúr trigon
A délutáni hatás segít rendezni a gondolatainkat, ami kimondottan segít bennünket feladataink elvégzésében. Ugyanakkor érzéseinkről is összeszedettebben tudunk beszélni.
10.10. 2 óra 40 perc, Hold – Nap kvadrát
Szerencsére a hajnali hatás maximum nyugtalan éjszakát és rossz álmokat okozhat.
10.10. 5 óra és 6 óra között, Hold – Jupiter szembenállás, Hold – Neptunusz trigon
Nem alakul kellemesen a reggel, ha nem figyelünk tudatosan. Felerősödhetnek a bennünk lévő kételkedések, amiknek oka gyermekkorunkban keresendők. Ugyanakkor érzékenyebbek is lehetünk a kelleténél, megjelenhet a szeretetlenség érzése és az önsajnálat. Tudatosan kezdjetek el szeretettel gondolni magatokra, bármire ami melegséggel tölti el a szíveteket. Legyetek hálásak a nap történéseiért, gondoljátok át mik azok a dolgok, amiért köszönetet mondhattok.
10.10. 12 óra és 13 óra között, Hold – Mars kvadrát, Hold – Plútó szembenállás
A feszültség növekedhet, legrosszabb esetben hisztissé válhatunk, dühkitöréseink lehetnek. Ha az előző hatásnál nem voltatok tudatosak, akkor most itt az ideje, hogy helyre tegyétek magatokban a dolgokat, és megfejtsétek valójában mi is a bennetek dolgozó düh forrása? Az energia feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket, bűntudatot, félelmet. Ez most álmunkban, vagy ébredésünk után rossz hangulatban jelentkezhet. A két energia együttes hatása konfliktusokat okozhat. Kerüljétek lehetőleg a hatalmi villongásokat, féltékenységet.
10.10. 18 óra, Hold – Szaturnusz szembenállás
A következő hatás meghozza a feloldozást, sorsikus segítséget kapunk ehhez. Azt azért nem mondhatnám, hogy kellemes az energia, de mindenképpen rávilágíthat a probléma megoldásának leehetőségeire.
10.11. 2 óra 24 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!