Október 7. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
10.07. 1 óra 55 perc, Hold a Bika jegyébe lép
10.07. 22 óra, 
Hold-Neptunusz szextil
A hatás következtében intuíciótok erősödik, ezért érdemes tudatosan felkészülni alvásotokra. Elalvás előtt kérjétek az Angyalokat, hogy álmotokban küldjenek választ, megoldási ötletet kérdéseitekre. Mivel fogyó Hold időszakában járunk, az elengedéshez is kérhettek támogatást, hogy lelki mérgeitektől álmotokon keresztül megtisztuljatok.
10.08. 6 óra,
Hold-Plútó trigon
A hajnali hatás jelentősen felbolygathatja tudattalanokat, ébredés után ez kissé lehangolttá tehet benneteket. Reggel amikor felébredsz kezd azzal, hogy hálát adsz az új napért, ami új kezdeteket hoz számodra. Ha szükségét érzed olvass pozitív megerősítéseket!.
10.08. 12 óra 45 perc,
Hold – Mars trigon
A földies jegyek összjátéka kissé zaklatottá tehet bennünket, mert azt az érzést keltheti, hogy a délelőtt folyamán szinte semmit nem csináltunk. Próbáljátok lecsendesíteni az elméteket, és számba venni az eddig eltelt idő apró sikereit és mindazt a feladatot aminek végére értetek. A hatást igazán jól ki tudjátok használni, ha hálát adtok mindenért ami eddig történt, ezzel aktiváljátok teremtő erőtöket.
10.08. 15 óra 45 perc, Hold – Vénusz trigon
Ha az előző hatást ügyesen saját szolgálatotokba állítottátok, akkor ez az energia már biztosítja lelki egyensúlyotokat a nap további részére.
10.09. 3 óra 44 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Kései gyökérzöldség betakarítás, ágyások felásása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.