Október 6. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakának végén járunk, de még adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
10.06. 1 óra 19 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
10.06. 3 óra és 6 óra között,
Hold – Uránusz trigon, Hold – Szaturnusz trigon
Igen intenzív hatás, amitől úgy érezhetjük, hogy ránk tör a pakolás, takarítási láz. használjátok ki a hétvége első napját, szelektáljatok, tisztítsátok a körülöttetek lévő teret.
10.06. 19 óra 15 perc,
Hold – Vénusz szextil
Az este harmóniáját azzal tudjátok megteremteni, ha a jó dolgokra figyeltek, ha saját napi tevékenységetekért is hálásak tudtok lenni magatoknak.
10.07. 1 óra 5 perc,
Hold – Neptunusz szembenállás
Álmainkban jelentkező hatás, ami azonban kihathat a reggelünkre. Ilyenkor könnyen gondolhatjuk azt, hogy jósálmot látunk, de ez most nem biztos, hogy így is van.
10.07. 8 óra 30 perc, Hold – Plútó trigon
A Plútó mindig szenvedélyt gerjeszt, így ezen a napon igyekszik figyelmünket saját tudattalanunk mélyére irányítani. Mindaz a helyzet, amiben kevésnek érezzük magunkat vagy kritizálnak bennünket a tudattalanban megbúvó meggyőződések eredménye. Nézzetek szembe vele tudatosan és változtassatok!
10.07. 16 óra 25 perc, Hold – Jupiter szextil
A délutáni folytatás segít abban, hogy a nap folyamán felmerülő meggyőződéseken változtassatok. Tehát ha megvolt az ösztönös reagálás, akkor írj egy ellen oldalt képviselő pozitív megerősítést. Ha ez megvan, akkor minden nap szánj rá pár percet, állj a tükör elé nézz szembe magaddal és mond ki hangosan ezt a megerősítést minél többször. Ha van időd akár naponta többször is megteheted ezt. Mindaddig végezd a gyakorlatot, amíg bármilyen rossz érzés dolgozik benned.
10.08. 3 óra 10 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.