Október 4. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában járunk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
10.04. 19 óra 42 perc, Hold a Bak jegyébe lép
10.04. 20 óra 25 perc,
Hold – Mars kvadrát
Estére egyre feszültebbnek érezhetitek magatok, késztetést érezve arra, hogy mást okoljatok saját rossz kedvetekért. Próbáljatok lehiggadni, és lehetőleg kerülni a konfliktusokat.
10.04. 23 óra 50 perc, Hold – Merkúr szextil
Az éjszakánkhoz egy kedvező hatás érkezik, ami lenyugtatja elménket, és nyugodttá teszi alvásunkat.
10.05. 6 óra 05 perc, Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami miatt reggel zaklatottan ébredhetünk. Abban viszont támogatást kapunk, ha a változások megvalósításán ügyködünk. Hétvége lévén, tervezzetek valami érdekes programot délelőttre.
10.05. 18 óra 45 perc, Hold – Nap kvadrát
Az este sem mondhatni, hogy feszültségmentesen zajlik. Főleg párkapcsolatban élők érezhetik, hogy minden sokkal idegesítőbbnek tűnik, mint amilyen valójában. Próbáljatok szívetek szerinti dolgokkal foglalkozni, ez meghozza a megnyugvást.
10.05. 22 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
A higgasztó, nyugalmat hozó hatás jót tehet nekünk elalvás előtt. Azonban azok, akik nap közben a kötelező feladatokon kívül semmi mással nem foglalkoztak, most kellemetlen fájdalmakat érezhetnek.
10.06. 3 óra 25 perc, Hold – Neptunusz szextil
A hajnali hatás érzékenységet hoz, így álmaitokban akár üzenetet is kaphattok.
10.06. 11 óra 15 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró délelőttünk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszaka kissé nyomasztó, érzelmi zárkózottságot okoz, felszínre jönnek félelmeink, túlzott önkorlátozásaink, erre erősít most rá a plútós energia. Gondoljatok arra, hogy ez a nap is egy új lehetőség, és csak rajtunk áll, hogy a csodákat vagy a szenvedést választjuk!
10.07. 1 óra 25 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Szerencsére még álmunkban érkezik ez a nyomasztó hatás, de a reggeli ébredésünkre rányomhatja a bélyegét. Ahogy kinyitjátok a szemeteket gondoljatok arra, hogy egy csodás nap köszöntött rátok.
10.07. 5 óra 41 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.