Október 3. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
10.03. 17 óra 12 perc, Hold a Bika jegyébe lép
10.03. 19 óra 10 perc,
Hold – Vénusz trigon
Az este harmóniáját biztosítja ez a hatás, ami belső harmóniánkat egyensúlyozza ki. Főleg, ha megadjuk magunknak a kényelmet és a pihenést már ekkor.Ne akarjatok már semmit megoldani, alakítsátok úgy az estét, ahogy nektek jó.
10.04. 7 óra 15 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Az energiák kellemetlenné tehetik a reggelt, ha nem tudunk az elképzeléseink és szívünk vágya között harmóniát teremteni. A helyzetet nehezítheti, hogy nem tudjuk értelmezni saját érzéseinket, ahogy a belső rendteremtés is akadozhat most. Ne görcsöljetek rá semmire, legyetek türelmesek magatokkal szemben.
10.04. 13 óra,
Hold – Uránusz együttállás
Ismét két kedvezőtlen energia, ha nagyon ragaszkodnánk a megszokott dolgokhoz, feladatvégzésekhez. Azonban komoly felismeréseket hozhat, megmutatja miben kellene változtatnunk, hogy a gyakorlatban működjenek a dolgok. Így a változásokban kimondottan segítőnk lehet, akár külső akár belső szelektálásnál, lomtalanításnál.
10.04. 18 óra 05 perc,
Hold – Nap kvinkunx
Az este nyugalmát megzavarhatja ez a hatás. A bennünk lévő tudatos és öszt9n9s oldal nehezebben találja a közös hangot, így az egyensúlytalanság tanításokat hozhat számunkra. A feladat, hogy így hétvége záró akkordjaként, kicsit foglalkozzatok a lelketekkel, és ez alapján tervezzétek meg az elkövetkező hét feladatait.
10.05. 6 óra és 8 óra között, Hold – Jupiter trigon, Hold – Neptunusz szextil
A kora reggeli energia igazán kedvező, tovább támogatja az est harmóniáját, és lelkesítőleg hathat ránk, bár kicsit érzékenyebbek lehetünk. Kezdjétek a napot hálaadással, mondjatok köszönetet magatoknak és segítőiteknek mindazért ami a mai nap folyamán történik veletek. Gondoljátok át mit is szeretnétek valójában, és mit tudtok ezért tenni.
10.05. 14 óra 50 perc, Hold – Plútó trigon
Kissé felkavarhatja az állóvizet ez a hatás, azonban segítőnk is abban, hogy felszínre hozza a tudattalanunk üzenetét. Megmutathatja belső démonainkat, azokat a félelmeket, amitől nem tudunk szabadulni, pedig már itt lenne az ideje.
10.05. 20 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Este a sorsbolygó segít, hogy a gyakorlatiasságot igénylő kötelező feladatokat elvégezzük. Lelki szinten gondolkodhattok rajta, hogy milyen terhekkel akadályozzátok álmotok megvalósulását. Zárjátok elengedéssel a napot.
10.06. 6 óra 02 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!