Október 29. Nyilas növő Hold – Hitrendszerek letisztulása

40cztkwxÁltalánosságban:
Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Teremtő időszakban járunk. Tegyetek lépéseket hitrendszereitek letisztulásáért, változtassátok meg a nem működő mintákat, megszokott rutinotokon, és alakítsátok át a bennetek dolgozó hitrendszereket.
Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
10
.29. 22 óra 59 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
10.30. 6 óra 40 perc,
Hold – Uránusz kvinkunx
Idegességet, feszültséget hozó hatás, ami nehezítheti a reggeli hangulatunkat. Ebben most tanítás rejtőzik, így nézzetek szembe az idegesítő dolgokkal,m vajon miért van rátok ilyen hatással?
10.31. 2 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Ismét egy kellemetlenkedő hatás, ami szerencsére álmunkban ér minket. Könnyen lehetnek olyan álmaitok, amiben csalódottak vagytok, de akár áldozatnak is érezhetitek magatokat. Az álmok segítenek abban, hogy szembenézzetek tudattalanotokban rejlő elfojtásokkal.
10.31. 5 óra 10 perc, Hold- Mars szextil
A hatás segít abban, hogy a délelőtt folyamán határozott, de békés megoldást találjatok mindabban a helyzetben, ahol döntésre van szükség.
10.31. 15 óra 30 perc, Hold – Jupiter együttállás
Hitet, lelkesedést hozó áldásos energia érkezik hozzánk az Univerzumból a délután folyamán. Használjátok ki és végezzétek el azokat a feladatokat, amikhez nem kell túl nagy kitartás.
11.01. 3 óra 38 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.