Október 26. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Fogyó Hold van, lehetőség arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
10
.26. 21 óra 40 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
10.27. 21 óra 50 perc,
Hold – Neptunusz kvadrát
Nem mondható kellemesnek a hatás, ha nem figyelünk oda tudatosan, csalódottságot, szétszórtságot okozhat. Nyugtalanság, rossz kedv esetén keressetek szép emlékeket, amik boldogságotokat felébresztik. Tartsatok egy kis szünetet, menjetek ki a szabadba és lélegezzetek jó mélyen.
10.28. 6 óra 40 perc,
Hold – Mars trigon
Nyugtalan hajnalunk lehet, főként ha lezáratlan vitáink vannak, amik főként férfiakkal kapcsolatos. Ugyanakkor változatos, újdonságot hozó dolgokban igen aktívak lehetünk.
10.29. 1 óra 26 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.