Október 25. Halak növő Hold – Varázslatos napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
10.25. 23 óra 18 perc, Hold a Halak jegyébe lép

10.26. 3 óra és 4 óra 20 perc,
Hold – Merkúr trigon, Hold – Nap trigon
A hajnali hatás álmainkon keresztül hozza el a megoldást mind saját életünkkel, mind párkapcsolatunkkal kapcsolatban. Ha emlékeztek álmotokra,akkor megértve a szimbolikát, felismerésekkel lehettek gazdagok.
10.26. 15 óra 40 perc, Hold – Uránusz szextil
Feszültséget hozhat a hatás, de csak akkor, ha ellenálltok szívetek vágyának és a változásoknak. Gondoljátok át mi tenne benneteket boldoggá, és alakítsátok életeteket ennek megfelelően.
10.27. 10 óra 40 perc, Hold – Neptunusz együttállás
A délelőtti hatás nagyfokú érzékenységet hozhat, ugyanakkor igazi áldás is, mert segíthet vágyaink megvalósulásában. Most változtathattok mindazon, amivel sanyargattátok eddig magatokat, ami miatt túl sokszor mondtatok le elképzeléseitekről.
10.27. 14 óra 35 perc, Hold – Jupiter szextil
A délután segíti lelkesedésünket, ugyanakkor hitet ad számunkra, hogy bármire képesek vagyunk. A megérzéseink remekül működnek, bátran hallgathatunk rájuk.
10.27. 19 óra 55 perc, Hold – Plútó szextil
Kissé nyomasztó lehet a hatás, felerősödhetnek a rossz érzések, a szeretetlenség. Gondoskodjatok lelketek táplálásáról, szeretgessétek magatokat, töltődjetek lelkileg. Figyelmeteket irányítsátok a jóra és a szépre, és keressétek a benneteket körülvevő emberekben is a jót.
10.28. 1 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A hajnali energia kedvez az érzelmek kiegyensúlyozásának, lelkünk megnyugvásának, ugyanakkor ha a fejünkben is rend lesz. Mindez álmunkban történik meg.
10.28. 9 óra 05 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
A tanító hatás reggel érkezik, rámutatva azokra a gondolati meggyőződésekre, amin változtatni kell. Figyeljetek tudatosan, és legyetek ti az irányítók, ne a gondolataitok.
10.28. 9 óra 44 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!