Október 23. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
10.23. 14 óra 16 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
10.23. 15 óra 20 perc,
Hold – Nap kvadrát
Kellemetlenkedő energia, ami felboríthatja a délután harmóniáját. Ne erőltessetek most közös programot, olyan dolgokkal foglalkozzatok inkább, ami nektek kedvez és töltekezést nyújt.
10.23. 23 óra 50 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Kicsit nehézkesebben tudjuk leállítani gondolatainkat, ami nehezebbé teheti pihenésünket. Mindazon kattoghatunk, ami rossz érzést okozott, vagy ami korlátozhat bennünket.
10.24. 7 óra, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott reggelünk lehet, amitől feszültnek, ingerültebbnek érezhetjük magunkat. Próbáljátok felborítani a tervezett programot, és ha jól esik pihenjetek még egy kicsit, vagy menjetek sétálni, ha az időjárás kedvez ennek.
10.24. 23 óra 50 perc, Hold – Mars szextil
Aktivitást hozó hatás érkezik, aminek ilyen késő órán már nem örülünk annyira. Készüljetek fel rá, mozogjatok délután/este majd adjatok időt elalvás előtt elméteknek megnyugodni.
10.25. 17 óra 35 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
Egy tanító fényszög, ami a belső harmóniánkra van hatással, viszont könnyen okozhat külső konfliktusokat is, főleg hölgyek között. Figyeljétek meg mi okoz bennetek feszültséget és ismerjétek fel mire akar ez tanítani benneteket.
10.25. 23 óra 18 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!