Október 20. Skorpió Növő Hold – Szélsőséges érzelmek

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
10.20. 3 óra 41 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép
10.20. 7 óra 40 perc,
Hold – Jupiter együttállás
A reggeli ébredés a hatásnak köszönhetően kétesélyes lehet. A Jupiter mindent felerősít és mértéktelenné tehet. A Skorpióban járó Hold érzelmi túlfűtöttséget okoz, a Jupiterrel összedolgozva, rajtunk múlik, hogy a szeretem a világot, páromat, családomat vagy az utálok mindenkit és senki sem szeret állapotot erősíti esetünkben. A választás rajtunk áll!
10.20. 13 óra 25 perc, Hold – Merkúr együttállás
A folytatás megint rajtunk múlik. Most a Hold a gondolkodásunkat befolyásoló Merkúr bolygóval találkozik égi útján, és mivel a lelkünk most egy nyelvet beszél gondolatainkkal, így érzéseink gondolataink szerint alakulnak. Amennyiben lehangoltak, csalódottak vagytok, akkor könnyen lehet, hogy a rossz érzés erősödik bennetek. Viszont, ha tudatosan keresitek a boldog pillanatokat, akkor a napotok is eszerint alakul majd. Ahogy nagyon jól használható az energia arra, hogy aprólékosságot elmélyülést igénylő szellemi feladatokat végezzetek, de arra is hogy pl. féltékenységből szenvedélyesen bizonyítékok után kutassatok.
10.21. 2 óra 15 perc, Hold – Neptunusz trigon
A szokásosnál is nagyobb érzékenységet hoz ez a hajnali hatás. Álmunkban felerősödhet a szeretetlenség, áldozatiság érzése és lehet hogy ezzel kapcsolatban felkavaró álmunk lesz. Főleg azok riadhatnak fel, akik nagyon mélyen megbántottságot, keserűséget hordoznak szívükben.
10.21. 12 óra 25 perc, Hold – Plútó szextil
Hirtelen azt figyelhetitek meg, hogy lehangolttá váltok, vagy bizalmatlanság erősödik bennetek. Múló, de felforgató hatás, amit természetesen meg tudtok változtatni, ha lecsendesítitek a fejetekben duruzsoló kisördögöt. Keressétek a szép dolgokat és gondoljatok sikereitekre.
10.22. 13 óra 35 perc, Hold -Mars szextil
A délután kimondottan alkalmas aprólékosságot, kutatást illetve elemzést igénylő feladatokra. Ügyeljetek arra, hogy a féltékenység is erősödhet, így könnyen kutakodást eredményezhet ez a hatás.
10.22. 13 óra 57 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, gyógynövények betakarása, metélőhagyma kiásása és cserépbe ültetése, rozmaringot védett helyre tenni.

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.