Október 19. Rák fogyó Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

A gondoskodó Rák jegyének energiája belső gyermekünk boldogságát akadályozó meggyőződések elengedését segíti.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
10.19. 12 óra 42 perc, Hold a Rák jegyébe lép

10.19. 21 óra 45 perc, Hold – Uránusz szextil
Az éjszakai hatás felboríthatja belső harmóniánkat, zaklatottságot okozhat, ami nehezítheti az elalvásunkat. Válasszatok estére lenyugtató elfoglaltságokat, ne nézzetek zaklató TV műsort vagy filmeket.
10.20. 7 óra 45 perc, Hold – Mars kvadrát
A hajnali hatás sem mondhatni megnyugtatónak, sőt komoly feszültséget gyárthat, ami könnyen robbanhat ki harsány konfliktusban. Figyeljetek és ne reagáljatok ösztönösen az idegesítő helyzetekben.
10.20. 15 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Vénusz trigon
A délutáni hatás nem mondhatni, hogy kellemesen alakítja a hétvégét. Akár megjelenhet a szeretetlenség érzése, akár semmi kedvünk a kötelező feladathoz, és úgy érezhetjük mintha lefagytak volna az érzelmeink. Irányítsátok tudatosan gondolataitokat, figyelmeteket a szépre és a jóra. Keressetek délutánra olyan programot, ami igazi töltődést nyújt számotokra.
10.20. 18 óra 15 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, így könnyen bevillanhat egy probléma megoldása ebben az időszakban. Arra azonban figyeljetek, hogy ne vegyetek mindent a szívetekre, és tudatosítsátok magatokban, hogy önmagatokért vagytok szerethetőek.
10.21. 2 óra és 5 óra között,
Hold – Plútó szembenállás, Hold – Merkúr trigon
Egy nyomasztó energia, ami lehangolttá tehet benneteket, szerencsére hajnalban, álmunkban érkezik egy segítő energiával együtt. Feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket, bűntudatot, félelmet. Azonban gondolataitokban megszülethet a megértés és a megoldás is.
10.21. 14 óra 40 perc,
Hold – Nap kvadrát
Ez a hatás nehezítheti a csapatmunkát és főnökünkkel is problémáink adódhatnak. Legyetek tudatosak, vonuljatok kicsit vissza, és kerüljétek a konfliktusokat.
10.21. 18 óra 28 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.