Október 17. Skorpió Növő Hold – Ellenállás elengedése

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
10.17. 7 óra 05 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép

10.17. 21 óra 35 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Igen komoly feszültséget, zaklatottságot okoz ez a hatás. Könnyen felboríthatja az esténk nyugalmát, amitől akár úgy érezhetjük, hogy legszívesebben kirohannánk a világból. Minden sokkal idegesítőbb lehet, mint általánosságban, ezért ne reagáljatok ösztönösen. Próbáljátok valamilyen módon megnyugtatni magatokat és lehetőleg kerüljétek idegrendszereteket izgató hatásokat.
10.17. 23 óra 50 perc, Hold – Merkúr együttállás
Álmaink igen mély meglátásokat, gondolatokat jeleníthetnek meg a hatásnak köszönhetően. Azonban lehet, hogy reggel ebből semmire nem emlékszünk majd. Azt viszont ne felejtsétek, hogy tudattalanunk tárolja ezeket az információkat és alkalmas időben elénk tárja.
10.18. 12 óra és 12 óra 30 perc között, Hold – Vénusz szextil, Hold – Neptunusz trigon
Az intuíció nagyon jól működik, így érdekes megérzéseitek, gondolataitok lehetnek. Érzékeny energiák, így lehetőleg kerüljétek a durva helyzeteket, élményeket. Az energia inkább kedvez a romantikának, spirituális élményeknek.
10.18. 13 óra 40 perc és 14 óra között, Hold – Jupiter szextil, Hold -Mars kvinkunx
Egyfelől ráerősít az előző hatásra, így az érzékenységünk, spirituális nyitottságunk is erősödik. Másfelől tanításokat kaphatunk az akarás, az ellenállás elengedésének témakörében. Mindaz, ami korlátozó, de még mindig ragaszkodtok hozzá tanításokat hozhat számotokra. Figyeljétek a helyzeteket és szabaduljatok meg önkorlátozásaitoktól.
10.18. 18 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
A késő délután kissé kellemetlenné válhat, a plútós hatásnak köszönhetően. Könnyen a minták játszadozásának csapdájába eshetünk. Legyetek tudatosak, figyelmeteket irányítsátok a jó dolgokra. A skorpiós energiák hajlamosak pesszimizmusba hajszolni, de bennetek van az az erőforrás, ami segít megőrizni optimizmusotokat.
10.18. 23 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Az éjszaka folyamán megérkezik a szokásos sorsikus segítség, ami ebben az időszakban szerencsés, mert nem tudunk neki ellenállni. Ezek azonban nem mindig a kellemes álmokról szólnak, de mindenképpen segítenek, ha el tudjuk fogadni az útmutatást.
10.19. 6 óra 43 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!