Október 14. Bak növő Hold – A tervezés, kötelességek

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Teremtő időszak lévén, gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
10.14. 21 óra 17 perc, Hold a Bak jegyébe lép
10.15. 23 óra után,
Hold – Uránusz trigon, Hold – Szaturnusz együttállás
Bár az egyik hatás izgatottságot, nyugtalanságot okoz, most mégis abban szeretne segíteni, hogy a sorsszerű változásokhoz, vagy új dolgok megvalósításához kitartást adjon. Így elalvás előtt azonban zaklatottságot és bezártság érzését okozhatja.
10.15. 13 óra 50 perc, Hold – Merkúr szextil
A délután kimondottan alkalmas aprólékosságot és logikát igénylő feladatok elvégzésére. Ráadásul könnyebben is haladtok most ezekkel, hiszen az ész és a szív most nagyon egy nyelvet beszél.
10.15. 15 óra, Hold – Vénusz szextil
A délután folyamán is folytatódik a belső harmónia állapota, ha eddig a jó dolgokra fókuszáltatok és a feladatok bevállalásában nem estetek túlzásokba.
10.16. 1 óra 25 perc,
Hold – Neptunusz szextil
Érdekes akár jósló álmokat is hozhat ez az éjszaka.
10.16. 10 óra 25 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró délelőttünk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszakában nehezebb harmóniában maradnunk, hiszen a kötelességtudatunk kissé túlműködik, erre erősít most rá a plútós energia.
10.16. 20 óra, Hold – Nap kvadrát
Az este harmóniáját boríthatja ez a hatás. Most jobb ha külön programot szerveztek.
10.17. 2 óra, Hold – Jupiter szextil
Elég intenzív álmaink lehetnek. Felszínre kerülhetnek elfojtott érzéseink.
10.17. 9 óra 36 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.