Október 13. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Újhold előtt vagyunk, így adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás és vágyaitok megvalósításának útjában áll.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
10.13. 6 óra 56 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

10.13. 22 óra 35 perc, Hold – Uránusz trigon
A hatás feszültséget gerjeszthet bennünk, ha nem eddig halogattunk bizonyos lépések megtételét. Elalvás előtt inkább azt vegyétek számba, amit már megtettetek magatokért, ez segít megnyugodni és a továbbiakban hatékonynak maradni.
10.14. 4 óra 55 perc,
Hold – Vénusz együttállás
Mondhatni egységben az erő. A délelőtti energiák segítenek az aprólékos, precíz, elemzést igénylő munkálatokban. Ugyanígy támogatónk az Újholdra való felkészülésben, hogy számba vegyük mindazt amit harmóniánkért, belső egyensúlyunkért meg kell tennünk.
10.14. 14 óra 10 perc, Hold – Jupiter trigon, Hold – Neptunusz szembenállás
A délutánunk kicsit nehezebbé válhat, mert ezek a “segítő” hatások felboríthatják a nyugalmunkat. Érzékenységet, túlzott önkritikát és csalódásokat érezhetünk, de ez most meg akarja mutatni számunkra, hogy miben kell változtatnunk, hogy a teremtő időszakban sikeresek legyünk. Mivel fizikai energiánkra sincs jó hatással az energia, fáradtabbá, kedvetlenebbé válhatunk, ezért érdemes egy kis mozgást belecsempészni a délutánba.
10.14. 17 óra 15 perc,
Hold – Mars kvinkunx
A tanító fényszögnek köszönhetően mindent erőlködésnek érezhetünk, ami nem a mi feladatunk lenne, de ez pont azért lesz, hogy valóban saját dolgainkkal foglalkozzunk. Szintén segítség lehet, ha tudatosan éljük meg, és valóban okulunk belőle.
10.14. 19 óra 55 perc,
Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hajtóerőt kapunk saját céljaink megvalósításához, ugyanakkor a kritikus hajlam is eluralkodhat rajtunk, ha nem vigyázunk. Próbáljatok most már megnyugodni és nem elemezgetni, hasonlítgatni.
10.15. 0 óra 45 perc,
Hold – Szaturnusz trigon
Sorsikus segítség érkezik álmunkban, így ébredéskor figyeljétek, mi az első gondolatotok, üzenet lehet benne belső bölcsességetektől.
10.15. 7 óra 54 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Október 13. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!