Október 12. Kos növő Hold, Telihold – Feszült napok, elengedés

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
10.12. 6 óra 44 perc, Hold a Kos jegyébe lép
10.12. 16 óra és 18 óra között,
Hold – Vénusz kvinkunx, Hold – Mars szembenállás
Az állás nem kedvez a párkapcsolatoknak, főleg olyan helyzetekben, ahol a bennünk lévő női minták nincsenek harmóniában egymással. Ez a belső feszültség tükröződhet a párkapcsolati problémákban.
10.13. 9 óra 15 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Főleg 7 éves korunk utáni időszak lelki sérüléseit, haragunkat hozhatja felszínre és jelenítheti meg tanító helyzetekben. Óvatosan, mert a belső feszültség következtében, akár fizikailag is megsérülhetünk.
10.13. 11 óra 35 perc,  Hold- Szaturnusz kvadrát
A délelőtti energiák segítenek abban, hogy lelkesen vessük bele magunkat a napi feladatokba. Viszont arra figyelni kell, hogy ne akarjunk mindent és mindenki helyette megoldani, mert az csak görcsösséghez, idegességhez vezethet. Most a sors minden eszközzel azon van, hogy megmutassa számunkra életünk korlátozó dolgait, és azt, hogy miben vállalunk túl sok feladatot. Amit aztán a késő esti Teliholdnál el is engedhetünk.
10.13. 23 óra 08 perc, TELIHOLD
10.14. 18 óra 23 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.