Október 10. Skorpió Növő Hold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
10.10. 6 óra 9 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép
10.10. 6 óra 40 perc,
Hold – Merkúr együttállás
Elvileg egy kellemes hatás, hiszen a szív és az ész egy nyelvet beszél. Azonban mindezt a Skorpió jegyében teszik, így minden attól függ, hogy mi van a szívünkben. Próbáljatok a jóra és a kellemes élményekre fókuszálni és akkor a gondolataitok is erre erősítenek majd rá.
10.10. 8 óra 5 perc után, Hold – Uránusz szembenállás,
Az uránuszi hatás tovább szítja a hangulatot, belső feszültségünk, zaklatottságunk tovább növekedhet. Próbáljatok nem rutin szerűen indítani a napot, a változatosság és különlegesség elégedetté teheti Uránusz barátunkat.
10.10. 12 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Megérkezett a jó öreg sorsbolygó segítsége, hogy lehiggassza kicsit a kedélyeket és rendet tegyen. Most már könnyebben végezzük a napi feladatainkat is, koncentráljatok hát erre.
10.11. 0 óra 10 perc, Hold – Vénusz együttállás, Hold – Mars kvadrát
Elég nagy feszültséget okozó hatás mindkettő, de szerencsés esetben álmunkban kiharcoljuk magunkból. Azonban valószínűleg a kapcsolati problémákkal küzdők esetében ébredést is okozhat.
10.11. 7 óra és 10 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a reggeli hatás rossz értelemben lehangoltságot, szegény én hangulatot okozhat. Jó értelemben viszont erősíti az intuitív képességet, így hallgassatok bátran megérzéseitekre, és ha lehetőségetek adja, meditáljatok. Figyelmeteket irányítsátok a szép dolgokra, keressetek olyan elképzeléseket, emlékeket, amik boldog izgalommal töltenek el benneteket. használjátok a pozitív megerősítéseket, mondjátok el sokszor magatoknak: Értékes és szerethető vagyok!!
10.11. 15 óra 25 perc, Hold – Plútó szextil
Lelketek állapotától függ, hogy mi erősödik fel bennetek a délután folyamán. A plútói hatás szenvedéllyel tölti fel érzéseiteket, és ha az épp negatív irányba dolgozik, akkor még inkább nyomasztónak érezhetitek jelenlegi helyzeteteket. Legyen a szívetekben szeretet, főleg önmagatok irányába, és koncentráljatok azokra a dolgokra, amiért hálásak lehettek.
10.12. 1 óra15 perc, Hold – Jupiter együttállás
Éjszaka lévén megint álmainkat érinti a hatás. Azok viszont, akik keserűséget, haragot őriznek a szívükben, fel is riadhatnak egy rossz álomból.
10
.12. 11 óra 53 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.