Október 1. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakába járunk, így még van lehetőség arra, hogy elengedjétek mindazt a lelki terhet, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
10.01. 20 óra, Hold a Rák jegyébe lép
10
.01. 22 óra 30 perc után, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Uránusz szextil
Vegyes hatás, hiszen szabadságvágyatok igencsak megnő, ami miatt nehezebben viselitek a korlátozásokat. Mivel az Uránusz izgatottságot okoz ezért nehezebben mehet az elalvás, és álmotokban a félelmeitek is felszínre jöhetnek.
10.02. 11 óra 45 perc, Hold- Nap kvadrát
A délután közeledtével nehezebben viselhetitek az irányítást, az utasítgatást, mindent sokkal könnyebben a szívetekre vesztek. Ez főleg olyan helyzetben jöhet elő, amikor nem szívetek szerinti dolgokat kellene megcsinálnotok.
10.02. 14 óra 15 perc, Hold – Vénusz trigon
Szerencsére segítség érkezik, ami az előző hatást enyhítheti. Főleg hölgyek tudnak most csapatmunkában haladni. Arra viszont figyeljetek, hogy érzékenyebbek lehettek a kelleténél.
10.02. 20 óra 45 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás tovább erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, most érdemes a megérzéseitekre hallgatni. Ugyanakkor ne vegyetek mindent személyes sértésnek amit a másik ember mond.
10.03. 4 óra 30 perc,
Hold – Merkúr kvadrát, Hold – Plútó szembenállás
Ez egy duplán nyomasztó energia, ami a reggeli ébredésünkre lehet hatással. Feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Ez így ébredés után főleg rossz érzésekben, gondolatok formájában történhet. Próbáljatok a gondolatok mögé tekinteni, vajon miért pont ez jutott eszetekbe? És igyekezzetek kellemes dolgokra irányítani a figyelmeteket.
10
.03. 10 óra 35 perc, Hold – Jupiter trigon
A jupiteri hatás tovább erősíti az érzékenységet, sérülékenységet. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok a délelőttötöket.
10.03. 23 óra 12 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, kártevőirtás.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.