November 8. Nyilas növő Hold – Hitrendszerek letisztulása

40cztkwxÁltalánosságban:
Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Teremtő időszakban léptünk. Tegyetek lépéseket hitrendszereitek letisztulásáért, változtassátok meg a nem működő mintákat, megszokott rutinotokon, és alakítsátok át a bennetek dolgozó hitrendszereket.
Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
11
.08. 20 óra, Hold a Nyilas jegyébe lép
11.08. 20 óra, Hold – Jupiter együttállás
Hitet, lelkesedést hozó áldásos energia érkezik hozzánk az Univerzumból. Az esti óra ellenére ne késlekedjetek ha valamit tehettek magatokért és céljaitok megvalósításáért. Most a nagy szerencse bolygója támogatja lelketek vágyait.
11.09. 14 óra 35 perc, Hold – Merkúr együttállás
Kimondottan előnyös a délután energiája, hiszen gondolataitok szívetek vágya szerint alakulnak, ezért ti magatok sem kételkedtek a megvalósulásban.
11.09. 21 óra 40 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Ez a hatás zavarodottságot, összevisszaságot hozhat, felborítva a délután hangulatát. Ne hagyjátok, hogy lehangoljon, biztassátok magatokat, és bízzatok magatokban.
11.10. 20 óra 55 perc, Hold – Vénusz szextil
Harmóniát hozó hatás, ami azt is előidézheti, hogy jobban vágyunk társaságba, nagyobb kedvünk lesz bulizni. Ha tehetitek mozduljatok ki otthonról.
11.10. 23 óra, Hold – Mars szextil
Lendülettel és energiával tölt fel ez a hatás, ami korántsem kellemes ezen az esti órán. Kissé nehezebbé válhat elalvásunk miatta.
11.11. 4 óra 35 perc,
Hold – Uránusz trigon
Újító ötletek ébreszthetnek fel ezen a korai órán. Ugyanakkor a megrekedettek könnyen ébredhetnek kevésbé kellemesen, valamilyen görcsöt érezve testünkben.
11.11. 4 óra 55 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.