November 8. Kos növő Hold – Feszült napok, elengedés

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
11.08. 12óra 48 perc, Hold a Kos jegyébe lép
11.09. 7 óra 15 perc,
Hold – Vénusz trigon
Igazán kellemesen indul a hétvége, energikus lehetünk ébredés után. A túlzott akarattal óvatosan!
11.09. 20 óra 55 perc,  Hold- Szaturnusz kvadrát
Az esti energiák kellemetlenek lehetnek, az érzelmek lefagyhatnak, és hangulatunk sem döntöget csúcsokat. Tudatosan kényeztessétek magatokat, és leginkább pihenjetek lelkiismeret furdalás nélkül. Most a sors minden eszközzel azon van, hogy megmutassa számunkra életünk korlátozó dolgait, és azt, hogy miben vállalunk túl sok feladatot.
11.10. 6 óra 35 perc, Hold – Plútó kvadrát
A reggel sem mondhatni túl kellemesnek, a hangulati nyomasztottság fokozódhat. Ennek oka a tudattalan lázongása, mert igyekszik megmutatni minden rejtett zugát. Minden ami rosszul esik, azon változtatni érdemes és nem keseregni.
11.10. 13 óra, Hold – Mars szembenállás
A délután kissé ingerültebbek lehetünk, ami konfliktusokhoz, heves szópárbajokhoz vezethet. A helyzet megoldása, hogy teremtsetek egyensúlyt a saját érdek és a másoknak való megfelelés között.
11.10. 15 óra, Hold – Jupiter trigon
Végre megérkezik a felszabadító energia, feltöltődhetünk hittel, lelkesedéssel, ami jót tesz a délután hangulatának. Ha tehetitek mozduljatok kicsit ki otthonról.
11.11. 0 óra 17 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.