November 7. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság keresés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakában járunk, ezért lehetőség van arra, hogy elengedjetek mindent, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
11.07. 11 óra 44 perc, Hold a Rák jegyébe lép
11.07. 21 óra 45 perc, 
Hold – Jupiter trigon
A Jupiter hatására érzékenyebbek, sérülékenyebbek lehetünk. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok az estéteket.
11.08. 4 óra 40 perc, Hold – Mars kvadrát
Már megint hajnalban kapunk egy olyan energiát, amitől úgy érezhetjük magunkat, mint egy hisztis gyerek, akit visszautasítottak. Lehetőleg ne hagyjátok, hogy indulataitok irányítsanak benneteket, mert az komoly konfliktushelyzetet okozhat.
11.08. 6 óra 40 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, a láthatatlan dimenzió felé való nyitottságot. Megnyilvánulása pedig attól függ, hogy mennyire kerültetek az előző hatás alá. Rossz esetben úgy érzitek mindenki ellenetek van, de a jó oldala, hogy könnyebben fejezitek ki érzéseiteket.
11.08. 14 óra 30 perc, Hold – Nap trigon
A délután ezen időszaka kimondottan alkalmas családi programokra, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor a munkátokba tudjátok szíveteket, lelketeket beleadni. Rövid időszak ami harmonikus, használjátok ki mindenképpen!
11.08. 16 óra 05 perc, Hold – Plútó szembenállás
Ez már nyomasztóbb hatás, amely feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Könnyen lehet, hogy hangulatotok is borússá válik, és magatok sem tudjátok miért.Viszont az elengedésben segíthet, mert szembe tudtok nézni mindazzal az elfojtott fájdalommal, amit mélyen magatokba zártatok.
11.09. 6 óra 15 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Úgy látszik ez a nehéz reggelek időszaka. Ez egy nagy feszültséget gerjesztő hatás, amitől eléggé idegesnek érezhetitek magatokat ezen a reggelen. Kezdjétek valami különleges dologgal a napot.
11.09. 13 óra 28 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: szobanövények öntözése, a virágzókat többször kell most öntözni.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.