November 6. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
11.06. 0 óra 08 perc, Hold a Halak jegyébe lép
11.06. 9 óra 10 perc, Hold – Uránusz szextil
A reggeli hatás felboríthatja a nyugodt reggelünket. Ahogy ilyenkor lenni szokott, érdemes felborítani a napi rutint, és tudatosan figyelni arra, hogy kerüljétek az idegesítő helyzeteket.
11.06. 11 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, ami egyfelől felboríthatja belső egyensúlyunkat, másfelől túlzottan érzékennyé tehet bennünket. Főleg Hölgyek figyeljenek nagyon, mert köztük hamar kirobbanhat a konfliktus.
11.07. 5 óra 30 perc, Hold – Nap trigon
Igazán kellemesen indul a reggel, a délelőtt jónak ígérkezik csapatmunkára és segítésre. Leginkább olyan dolgokban támogató, amit szívetek szerint csináltok.
11.07. 8 óra 20 és 30 perc között, Hold – Szaturnusz szextil, Hold – Neptunusz együttállás
A reggeli energia kedvez a gyógyulásoknak, így egy reggeli energiakezelés, egy vizualizációs gyakorlat egész napra energiával tölthet fel. Gondolatokkal, vizualizációval úgy gyógyíthatjuk magunkat, ha tökéletes egészségünket jelenítjük meg. Arra azonban vigyázzatok, hogy lehangoltság esetén erősödhet a csalódottság, rossz hangulat.
10.11. 11 óra 55 perc, Hold – Plútó szextil
Hogy mit hoz ez a hatás, csakis attól függ, hogy korábban mennyire engedtük el az irányítást elménk felett. Ha a csalódottságnak adtunk teret, akkor ez most még erősebben jelenhet meg Viszont ha tudatosan figyeltünk lelki egyensúlyunkra, akkor most a szeretet erősödik bennünk.
11.07. 23 óra 50 perc, Hold – Merkúr trigon
A késő esti óra szintén kedvező vizualizációs gyakorlatokra, ha épp nem tudtok elaludni. Alváshoz nyugalmat, és erősödő megérzéseket hozhat.
11.08. 2 óra 15 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Nem kellemes energia, amitől kellemetlen álmaink lehetnek, amiben a csalódottságot, hitehagyottságot élhetjük át. A jó ebben, hogy álmainkban sok mindent feldolgozunk, és sok mindenre rájöhetünk.
11.08. 12 óra 48 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.