November 5. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Fogyó Hold van, lehetőség arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
11
.05. 11 óra 26 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
11.06. 1 óra 55 perc,
Hold – Mars trigon
Ez a feszült hatás könnyen felébreszthet bennünket. Főleg azoknak nyugtalan az éjszakája, akik szívük mélyén haragot, sértettséget őrizgetnek.
11.06. 5 óra 55 perc,
Hold – Neptunusz kvadrát
Sajnos ez a kellemetlen hatás elronthatja a reggeli ébredésünket, csalódottságot, szétszórtságot okozva. Vigyázzatok a gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítotok rá. Nyugtalanság esetén keressetek szép emlékeket, amik boldogságotokat felébresztik.
11.07. 4 óra és 5 óra között, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Uránusz szextil
A hatás fokozhatja a diszharmonikus érzéseket, így könnyen lehet, hogy rossz álmok ébresztenek fel ideje korán. Ébredés után is érezhetitek a belső feszültséget, indokolatlanul lehangoltnak érzitek magatokat, szélsőséges esetben úgy érezhetitek, hogy legszívesebben kiszaladnátok a világból. Legyetek tudatosak, figyeljetek a gondolataitokra, és a szép dolgokra koncentráljátok figyelmeteket.
11.07. 11 óra 40 perc, Hold – Vénusz trigon
Igazán kellemesen alakul a továbbiakban a nap, harmóniában és mozgalmasan. Alkalmas baráti beszélgetésekre, találkozásokra, kreatív munkára. Általánosságban viszont kimondottan olyan napnak nézünk elébe, ami nem a bezárkózásról, egyedüllétről szól.
11.07. 11 óra 44 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: kamra, tárolóhelységek kiszellőztetése, kényes gumókat, amik a földben maradnak, le kell takarni.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.