November 1. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
11.01. 8 óra 42 perc, Hold a Kos jegyébe lép
11.01. 18 óra 45 perc,
Hold – Mars szembenállás
A délután/este nyugalma egy pillanat alatt felborulhat, ha nem figyeltek oda. Egyre növekvő belső feszültséget éreztek, szélsőséges esetben olyanná válhattok, mint egy dacos, hisztis kisgyerek. Egyfelől saját türelmetlenségeteket is kezelnetek kell, másfelől megértőbbnek kell lennetek környezetetekkel is, hiszen ők is feszültebbek lehettek. Kerüljétek a felesleges konfliktusokat!
11.02. 13 óra 20 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja a délután nyugalmát. Egyfelől könnyen kialakulhatnak hatalmi harcok, másfelől az elfojtott érzelmek is hatalmas erővel törhetnek felszínre. A gyógyír a feszültségre, ha szembenéztek azzal a problémával amit elfojtottatok és megértitek a tanulnivalót benne.
11.03. 1 óra 30 perctől 4 óráig, Hold – Vénusz szembenállás, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Uránusz együttállás
Elég zaklatott éjszakánk lehet, amennyiben önmagunkkal, vagy kapcsolatainkban megjelenő problémákat szőnyeg alá söpörtük. Most mindez megjelenhet álmunkban, aminek eredménye lehet a felriadás. Mivel az uránuszi hatással zárul az időszak, ezért ébredéskor erős zaklatottságot érezhetünk, mindenki és minden sokkal idegesítőbb lehet, mint általában. Próbáljátok megtalálni a nyugalmatokat és rájönni arra, mi dolgozik bennetek.
11.03. 10 óra 46 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Lehullott levelek összegereblyézése, kerti szerszámok elpakolása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.