November 30. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
11.30. 21 óra 14 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

12.01. 3 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott hajnalunk lehet, ami megbolygathatja a nyugodt alvásunkat, felkavaró álmokat okozva. Ha nem is ébredtek fel, a reggeletek feszültebben indulhat, semmi kedvet nem éreztek a kötelező feladatokhoz. Most ne erőltessétek, adjatok időt magatoknak.
12.01. 12 óra 45 perc, Hold – Mars kvadrát
A folytatás sem mondhatni kellemesnek, tovább növekedhet a feszültség, ami már konfliktusokat is okozhat. Válasszatok olyan elfoglaltságot amihez egyfelől kedvetek van, és amit egyedül is meg tudtok csinálni. Nem igazán társaságra vágyó időszak ez.
12.01. 14 óra 45 perc, Hold – Nap szextil
No végre eljött az idő, amikor már egyensúlyba kerülhetünk és abbamarad a harapós kedvünk. Most már lehet közös programokba vágni, vagy közös feladatokat végezni.
12.02. 13 óra 30 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Délutánra egy kellemetlenkedő hatás érkezik, ami akár kommunikációs problémákat is hozhat. Érzelmi ügyek intézésére, megbeszélésére nem alkalmas az időpont. Ugyanakkor könnyen kötekedővé válhatunk, ha önmagunkban nem sikerül egyensúlyt teremtenünk.
12.03. 8 óra 12 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.