November 3. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
11.03. 12 óra 20 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
11.03. 16 óra 45 perc,
Hold – Vénusz szextil
Harmonikus délutánnak nézünk elébe, ha érdekes, szabadságot nyújtó programot tervezünk. Most rakjátok félre a kötelező feladatokat, inkább töltődjetek, hogy jól induljon a hetetek.
11.03. 20 óra 50 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott esténk lehet, szinte hisztirohamot kaphatunk ha mégis kötelező feladatokkal foglalkoztunk a délután folyamán. Ha eddig nem tettétek, most már tényleg magatokra figyeljetek, vigyetek egy kis könnyedséget, újdonságot az estébe, és ügyeljetek gondolataitokra, a jóra koncentráljatok.
11.04. 11 óra 25 perc, Hold – Nap kvadrát
Nem mondhatni kellemesnek a késő délutáni órákat. Nehezebben megy a csapatmunka, és az irányítást is rosszabbul viseljük. Húzódjatok kicsit a háttérbe, válasszatok olyan feladatot, amit egyedül is elvégezhettek.
11.05. 5 óra 25 perc,
Hold – Mars trigon
A reggeli hatás leginkább zaklatottságot, nyugtalanságot hozhat, ha rutinszerű dolgokat akarunk tenni, és nem szívünk szerinti elképzelések felé indulunk. Az energiák viszont igencsak segítőkésszé válnak, ha valami újdonságot szeretnétek kipróbálni..
11.05. 12 óra 30 perc, Hold – Jupiter szextil
A déli órák békességben és harmóniában telne, amihez most sorsikus segítséget kapunk. Amennyiben megtehetitek, kicsit mozduljatok ki onnan, ahol éppen vagytok.
11.05. 15 óra 40 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Délutánra ismét egy kellemetlenkedő hatás érkezik, ami akár kommunikációs problémákat is hozhat. Érzelmi ügyek intézésére, megbeszélésére nem alkalmas az időpont. Ugyanakkor könnyen kötekedővé válhatunk, ha önmagunkban nem sikerül egyensúlyt teremtenünk.
11.06. 0 óra 08 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.