November 03. Bika növő Hold, Telihold – Gyakorlati lépések, elengedés

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Mivel Telihold következik, ezért most az elengedés ügyében érdemes gyakorlati lépéseket tenni.Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
11.03. 10 óra 46 perc, Hold a Bika jegyébe lép
11.03. 19 óra 25 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Kellemetlenkedő hatás ami feszültté teheti az estét. Jó lelkűek vagyunk és szívesen segítünk másoknak, de a tolakodókkal kapcsolatban eléggé ingerültté válhatunk. Határozottan mondjatok nemet, amikor szükséges.
11.04. 6 óra 23 perc, Telihold!
11.04. 14 óra 45 perc, Hold-Plútó trigon
A délután nyugalmát némiképp felboríthatja ez a hatás, ugyanakkor szenvedélyes hajtóerőt ad ahhoz, hogy pénzügyekkel foglalkozzatok, amivel anyagi biztonságot teremtetek.
11.05. 10 óra 30 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Kissé nehézkessé válhat a délelőtt, mert szívünkből jövő biztonságteremtő igény, nem igazán találja a hangot elménk lelkes, néha a gyakorlattól távol álló gondolataival. Lehetőleg most inkább a rutinfeladatokkal foglalkozzatok, ne most akarjatok komolyabb döntést meghozni.
11.05. 11 óra 26 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Komposzt betakarása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

November 03. Bika növő Hold, Telihold – Gyakorlati lépések, elengedés — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.