November 28. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában léptünk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
11.28. 13 óra 33 perc, Hold a Bak jegyébe lép

11.28. 19 óra 45 perc, Hold – Vénusz együttállás, Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, viszont harmonikus lehet, ha olyan dolgokkal foglalkozunk, amit szeretettel teszünk. Legyen az akár pihenés, valami újdonság, vagy különleges program.
11.29. 1 óra 5 perc, Hold – Mars szextil
Mozgalmas álmaink lehetnek főleg, ha a mindennapok folyamatos pörgésről szólnak. Lefekvés előtt próbáljátok valamilyen módon lecsendesíteni elméteket, hogy nyugodt alvásotok legyen.
11.29. 18 óra 40 perc, Hold – Neptunusz szextil
A hatás jó oldala, hogy elköteleződjetek saját vágyaitok, álmaitok mellett. Azonban rosszul is elsülhet, ha pont fordítva, kötelességtudatból nem a vágyaitok szerint tesztek.
11.29. 21 óra és 23 óra között, Hold – Merkúr szextil, Hold – Szaturnusz együttállás
Higgasztó, nyugalmat hozó hatás igencsak kedvező napzárást biztosít. Könnyebben tudunk megnyugodni, pihenni. Aki még úton van, annak is harmóniát és kitartást biztosít.
11.30. 4 óra 55 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró hajnalunk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszaka kissé nyomasztó, érzelmi zárkózottságot okoz, erre erősít most rá a plútós energia. Ébredés után gondoljatok arra, hogy ez a nap is egy új tapasztalatszerzést hordoz magában, és csak rajtunk áll, hogy a továbbiakban a csodákat vagy a szenvedést választjuk!
11.30. 21 óra 14 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!