November 22. Halak növő Hold – Varázslatos napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
11.22. 5 óra 06 perc, Hold a Halak jegyébe lép

11.22. 5 óra 40 perc és 6 óra 40 perc,
Hold – Vénusz trigon, Hold – Nap kvadrát
A hajnali hatás meghozhatja a megoldást mind saját életünkkel, mind párkapcsolatunkkal kapcsolatban. Felismerhetitek mindazt, ami a harmóniát gátolja.
11.22. 20 óra 10 perc, Hold – Uránusz szextil
Feszültséget hozhat a hatás, de csak akkor, ha ellenálltok szívetek vágyának és a változásoknak. Zárjátok azzal a napot, hogy átgondoljátok mi tenne benneteket boldoggá, és elalvás előtt vizualizáljátok, éljétek át, mintha már valóság lenne.
11.23. 14 óra 35 perc, Hold – Merkúr trigon
A délutáni hatásnak köszönhetően könnyebben hangot adhattok érzelmeiteknek. Ugyanakkor gondolataitok most vágyaitokat szolgálják, így végezzetek hálagyakorlatot és irányítsátok figyelmeteket a jelen boldogságára.
11.23. 16 óra 30 perc, Hold – Neptunusz együttállás
A délutáni hatás nagyfokú érzékenységet hozhat, ugyanakkor igazi áldás is, mert segíthet vágyaink megvalósulásában. Most változtathattok mindazon, amivel sanyargattátok eddig magatokat, ami miatt túl sokszor mondtatok le elképzeléseitekről.
11.24. 2 óra és 6 óra között, Hold – Plútó szextil, Hold – Jupiter szextil
Intenzív álmaink lehetnek, mert a két hatás nagyon mélyre hatol tudattalanunkba. Olyan elfojtások, megoldandó ügyek kerülhetnek felszínre, amik még nem került látókörötökbe. Akár álmunkban a megoldás is megérkezhet.
11.24. 11 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A délelőtti energia kedvez az érzelmek kiegyensúlyozásának, lelkünk megnyugvásának. Szintén kedvez segítő munkában és művészi tevékenységben.
11.24. 16 óra 04 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!