November 21. Bika növő Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
11.21. 0 óra 43 perc, Hold a Bika jegyébe lép
11.21. 6 óra 35 perc,
Hold – Mars szextil
Kényelmesen indul a reggel, most nem sok kedvet éreztek a kötelező feladatokhoz. Próbáljatok arra gondolni, amit szerettek csinálni, és kezdjétek ezekkel a napot.
11.21. 12 óra 55 perc, Hold – Szaturnusz trigon
A sorsbolygó megnyugtató hatását délután érezhetjük. Emellett kitartást ad a további feladatokhoz is, főleg azokhoz, amit biztonságunk teremtéséért végzünk.
11.22. 1 óra,
Hold – Neptunusz szextil
Kellemes hatás, ami álmunkban jelenik meg és üzenetet is hordozhat számunkra.
11.22. 11 óra, Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hatás, ami szinte megszállottá tehet bennünket főleg anyagi ügyekben. Lehetőleg ne mostanra tervezzetek nagyobb vásárlást, vagy internetes rendelést, mert rosszul járattok. Aki hitelfelvételre kényszerül, azoknak támogató ez, bár a Merkúr bolygó hátráló mozgást végez, amikor nem szerencsés pénzügyi döntéseket hozni.
11.23. 5 óra 10 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.