November 19. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
11.19. 21 óra 25 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
11.20. 11 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott délelőttünk lehet, amitől feszültnek, ingerültebbnek érezhetjük magunkat. Próbáljátok felborítani a tervezett programot, és ha jól esik pihenjetek egy kicsit, vagy menjetek sétálni, ha az időjárás kedvez ennek.
11.20. 21 óra 10 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Kicsit nehézkesebben tudjuk leállítani gondolatainkat, ami nehezebbé teheti pihenésünket. Mindazon kattoghatunk, ami rossz érzést okozott, vagy ami korlátozhat bennünket.
11.21. 1 óra 45 perc, Hold – Mars szextil
Aktivitást hozó hatás érkezik, aminek hajnalban nem annyira örülünk. Készüljetek fel rá, mozogjatok délután/este majd adjatok időt elalvás előtt elméteknek megnyugodni.
11.22. 5 óra 06 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!