November 17. Bak növő Hold – Sorsszerű változások

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
11.17. 17 óra 34 perc, Hold a Bak jegyébe lép
11.18. 7 óra, 
Hold – Uránusz trigon
A reggelünk kissé zaklatottá válhat, mert felkavaró hatás érkezik, ami ha akarjuk, ha nem a szabadság vágyunkat erősíti fel. Hétköznap lévén sokan munkába megyünk, így óvatosan a közlekedésben és jó ha kicsit változtatunk a reggeli rutinon.
11.18. 9 óra 30 perc,
Hold – Merkúr szextil
A folytatás már kellemesebb, rendezni tudjuk a bennünk kavargó érzéseket, gondolatokat. Higgadtabban tudjuk megfogalmazni elképzeléseinket is, és megtalálni a gyakorlati megvalósításhoz szükséges lépéseket.
11.18. 19 óra 40 perc,
Hold – Mars kvadrát
Az este már koránt sem ennyire nyugalmas a hatásnak köszönhetően. Érthetetlen feszültséget érzünk, főleg ha nem a saját akaratunk szerint folynak a dolgok. Ne a másikban keressétek a hibát, hanem magatokban találjátok meg az önkorlátozásokat.
11.19. 0 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szextil
A hajnali hatás érdekes akár üzenetet hordozó álmokat is hozhat. A felkavaró álmok arra jelzések, hogy az előző hatás feszültségéből még bennetek maradt.
11.19. 9 óra és 10 óra 40 perc között,
Hold – Jupiter együttállás, Hold – Plútó együttállás
A két tudattalant és meggyőződéseinket piszkáló hatást ismét együtt érezhetjük. Ez jó esetben hozhat felismeréseket, ami megváltoztathatja a mindennapjainkat. Ha eluralkodik rajtatok az érzés, hogy valamit szeretnétek meglépni, akkor azt ne halogassátok! Kevésbé jó esetben a külvilágban kell szembenéznünk a bennünk lévő probléma kivetülésével.
11.19. 16 óra 50 perc és 17 óra 30 perc között, Hold – Szaturnusz együttállás, Hold – Vénusz kvadrát, Hold – Nap szextil
Ismét zajlik az élet az égbolton, aminek köszönhetően egy hármas hatást energiáját érezhetjük. Amennyiben nem éppen kedves feladatokat végzünk, akkor könnyen ütközhetünk nehézségekbe. Ugyanezt a lehangoltságot tapasztalhatjuk, ha azon agyalunk miben vagyunk korlátozva. Találjátok meg otthonotokban azt az elfoglaltságot, ami  örömet okoz nektek.
11.19. 21 óra 25 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!