November 16. Skorpió fogyó Hold, Újhold – Szélsőséges érzelmek, újjászületés!

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
11.16. 9 óra 18 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
11.17. 1 óra,
Hold – Jupiter együttállás
Szerencsére éjszaka érkezik a hatás, így elfojtásainkat álmunkban fel is dolgozhatjuk. A két bolygó egyesült energiája erősen felkavarhatja tudattalanunkat, felszínre hozva minden “szőnyeg alá söpört” problémát. Próbáljátok megérteni álmotokat és szembenézni azzal, amin még változtatnotok kell.
11.17. 7 óra 30 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás miatt növekszik az intuíciótok, így jó, ha odafigyeltek ébredés utáni érzéseitekre, mert üzenetet hordozhatnak. Ma reggel érzékenyebbek vagytok, a szélsőséges érzések belülről feszíthetnek benneteket, de igyekezzetek nyugodtnak maradni és nem a körülöttetek lévőkön levezetni idegességetket.
11.17. 9 óra 15 perc, Hold – Vénusz együttállás
Elvileg kedvező fényszögben áll a két bolygó, ami a szeretetérzésünkért és a harmóniánkért felelős, de most nehezített helyzetben állnak, így nehezebben tudják kihasználni a lehetőséget. Csakis rajtatok múlik, hogyan folytatódik a napotok. Dönthettek úgy is, hogy engedtek az energia lelombozó hatásának, vagy úgy is, hogy pozitív megerősítésekkel, vizualizációval kezditek a napot.
11.17. 19 óra 15 perckor, Hold – Plútó szextil
Ez egy igen nyomasztó hatás, ami felerősítheti a szeretetlenség érzését.Tudatos odafigyeléssel azonban változtathattok ezen, este törekedjetek arra, hogy boldogság érzést biztosítsatok magatoknak.
11.18. 12 óra 43 perc, ÚJHOLD!
11.18. 19 óra 59 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés: A szabadföldi ágyásokból az első fagyig gyűjtsétek be a petrezselyemzöldet, spenótlevelet, téli hagymalevelet.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.