November 16. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
11.16. 5 óra 42 perc, Hold a Halak jegyébe lép
11.16. 6 óra,
Hold – Mars együttállás
Izgatottságot okozhat ez a hatás, mindenre sokkal erőteljesebben reagálhattok, ami akár odáig is elmehet hogy kifutnátok a világból. Tudatosítsátok már reggel magatokban, hogy ez a hatás így dolgozik, és figyeljetek, hogy ne ösztönből reagáljatok.
11.1. 9 óra 10 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Ha a korai reggeli energiákat megfékeztétek, akkor ezt is könnyedén megoldjátok. Figyeljetek most arra, hogy ne kételkedjetek magatokban, erősítsétek önbizalmatokat, biztassátok, dicsérjétek magatokat.
11.16. 18 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Estére megjön a megnyugvás és a segítő hatás, ami kitartást ad minden kedvetekre való dologhoz. Kimondottan előnyös az energia arra is, hogy megpihenjetek kicsit.
11.17. 9 óra, Hold – Merkúr kvadrát, Hold – Neptunusz együttállás
Most sokkal érzékenyebbek lehettek, és erre gondolattal is ráerősíthettek, ha nem figyeltek tudatosan, nem kontrolláljátok magatokat. Képesek lehettek bizonyos helyzeteket nem megfelelően értelmezni, támadásnak véve mások mondandóját.
11.17. 20 óra 10 perc, Hold – Plútó szextil
Nyomasztóvá válhat az este, ha nem indult jól a reggeletek és hagyjátok ezt az érzést eluralkodni magatokon. Most sokkal érzékenyebbek vagytok, de ha sikerül a jóra fókuszálni, akkor a helyzeten változtatni tudtok.
11.18. 9 óra 05 perc, Hold – Nap trigon
Végre egy kellemes reggel, amikor segítő energiákat kapunk. Most jobban mennek a közös feladatok elvégzése, és az irányítást is jobban viselitek. Amennyiben saját ügyeket kell intéznetek, most olyat válasszatok, amit szívesen csináltok.
11.18. 16 óra 56 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.