November 14. Mérleg fogyó Hold – Harmónia teremtés, saját határok

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
11.14. 0 óra 26 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
11.15. 0 óra 35 perctől 4 óráig,
Hold – Merkúr szextil, Hold – Mars együttállás
A Hold ezeken a hajnali órákon találkozik a Merkúr bolygóval, majd nem sokkal később a Mars bolygót is utoléri. A két hatás reggeli ébredésünket befolyásolhatja, növelve tisztánlátásunkat és cselekvő kedvünket.
11.15. 9 óra 10 perc, Hold – Plútó kvadrát
Na ez már korántsem segítő energia, elhagyatottság érzését növelve, rosszabb esetben belső feszültséget növelve. Ne hagyjátok, hogy nyomasszon benneteket, inkább keressétek a délelőtt folyamán a vidámságot, boldogságot.
11.16. 0 óra 35 perctől 2 óráig, Hold – Uránusz szembenállás, Hold -Szaturnusz szextil
Akik rendszeres olvasóink már tudják, hogy ahol az Uránusz bolygó megjelenik, ott mindig zaklatottságot okoz. Nem szerencsés, hogy épp alvás közben érezhetjük meg a hatását, mert könnyen felriadhatunk és a visszaalvással is lehetnek gondjaink. Még szerencse, hogy egy idő után megérkezik a szaturnuszi segítség, és határokat szab a felforgató energiának. Így esélyessé válik, hogy reggel már nyugodtan ébredünk.
11.16. 9 óra 18 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés: Évelők felkészítése a télre, zöldség/gyümölcs tárolók kiszellőztetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.