November 13. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
11.13. 16 óra 46 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

11.13. 19 óra 05 perc, Hold – Jupiter szextil
Ez a hatás felerősíti az újdonságok iránti igényünket, több levegőre, szabadságra vágyhatunk, minek eredménye egy kis zaklatottság lehet. Ha megtehetitek menjetek kicsit sétálni, vagy egyszerűen borítsátok fel az esti rutint.
11.14. 19 óra 25 perc,
Hold – Merkúr szextil
Szintén estére jön meg a lelkesedésünk, a remek ötletek csak úgy cikázhatnak a fejünkben.Most csak írjátok le ezeket, ez egyfelől segít megnyugtatni elmétek pörgését, másfelől később visszatérhettek a megvalósítás megtervezésére.
11.15. 15 óra 55 perc, Hold – Nap kvadrát
A hatás már korántsem annyira kellemes, mint a megelőző napoké. Nehezebben viseljük az irányítást, nehezebben tudunk csapatban dolgozni, és párkapcsolatunkban is kissé ingerültebbek lehetünk. Inkább most vonuljatok félre egy kis időre és foglaljátok le magatokat olyan dologgal, amit egyedül is meg tudtok oldani.
11.15. 20 óra 5 perc,
Hold – Vénusz trigon
Estére megjön a segítség, kisimulnak az ellentétek és bennünk is harmónia árad szét. Az este arra is alkalmas, hogy társasági programot szervezzetek.
11.16. 5 óraHold – Uránusz szextil
Kissé zaklatottan indulhat a reggel az uránuszi hatás eredményeként. Minden amihez nincs kedvünk, most sokkal idegesítőbbé válik, és az önsajnálatunk is erősödhet. Fogadjátok el, hogy most először túl kell lenni a feladatokon, aztán jöhet a pihenés, kikapcsolódás De valóban pihenés legyen, este már ne csináljatok semmit!
11.16. 5 óra 42 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.