November 11. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Még fogyó Hold időszakában járunk, így a lehetőség még adott, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
11.11. 17 óra 40 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
11.12. 4 óra 5 perc,
Hold – Vénusz szextil
Reggel gondoljátok át a napi feladatokat, és készítsetek tervet a feladatok elvégzésére. Kimondottan hasznos a délelőtt rendrakásra és elemzést igénylő feladatokra. A Vénusz a Skorpió jegyében jár, így kutakodási hajlamot is hozhat, ami párkapcsolati konfliktushoz is vezethet.
11.12. 6 óra 25 perc, Hold – Jupiter szextil
Ez a hatás ráerősít az előzőre, és segít abban, hogy saját életetek alakulását is átgondoljátok, egyfajta számvetést készítsetek. Ugyanakkor a Jupiter bolygó is segítő kezet nyújt rendrakásra, szelektálásra, takarításra.
11.12. 10 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Aki már ébredés után rendszerezte a napi teendőket, az gyengébben érzi meg ezt a hatást. Viszont mindenki másnál némi zavart okozhat, mert a józan eszünk mást diktál, mint amit szívünkből megtennénk.
11.12. 14 óra 20 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Egy további kellemetlenkedő hatás, ami összefogva az előzővel csalódottá tehet, erősítve a zavarodottság érzését. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek.
11.13. 1 óra 05 perc, Hold – Plútó trigon
Ismét egy felforgató állás ami az éjszka nyugalmát felboríthatja. Megbolygatja a tudatalattitokat és igyekszik feldolgoztatni veletek elfojtott tökéletlenség érzéseteket, bűntudatotokat. Szerencsére ez most álmotokban megtörténik, legfeljebb felriadhattok a rossz álmoknak köszönhetően.
11.13. 7 óra 55 perc, Hold – Nap szextil
Ismét egy olyan nap, ami további rendezgetésre, elemzésre alkalmas. Kiváló lehetőség önismeret elmélyítésére, saját személyiségetek megismerésére. Azonban arra ügyeljetek, hogy ma nem láttok annyira tisztán az ügyekben, és a veszteségtudat, féltékenység is erősebben dolgozik.
11.13. 16 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Ez a hatás  nem teszi könnyűvé a délutánotokat. Önbizalom hiányotokat kihasználva a sorsbolygó csökkentheti magatokba vetett hiteteket és lankadhat a lelkesedésetek. Így aztán hangulatotok könnyen igen mélyre vihet benneteket. A pozitív gondolatokkal, motivációs idézetekkel, vagy akár csak a kedvenc zenétek hallgatásával megelőzhetitek a hangulati mélypontot.
11.14. 0 óra 26 perckor Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Komposzt letakarása, levelek összegyűjtése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.