November 11. Bak növő Hold – A tervezés, kötelességek

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Teremtő időszak lévén, gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
11.11. 4 óra 55 perc, Hold a Bak jegyébe lép
11.11. 16 óra 25 perc,
Hold – Szaturnusz együttállás
A délután kimondottan alkalmas arra, hogy odafigyelést, kitartást igénylő feladataitokat elvégezzétek.
11.12. 8 óra, Hold – Neptunusz szextil
A reggel kicsit álmodozóan indulhat. Bár készen álltok feladataitok elvégzésére, mégis leginkább kiszakadnátok a mindennapok szürkeségéből. A kötelező dolgok mellett fordítsatok időt pihenésre is!
11.12. 19 óra, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró esténk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszakában nehezebb harmóniában maradnunk, hiszen a kötelességtudatunk kissé túlműködik, erre erősít most rá a plútós energia. Változatlanul az a feladat, hogy találjátok meg az egészséges határokat.
11.12. 21 óra 20 perc, Hold – Nap szextil
Az este harmóniáját segíti ez a hatás, így az elalvás is jobban megy.
11.13. 7 óra 20 perc, Hold – Vénusz kvadrát
A reggel már korántsem annyira kellemes, mint az este, ha nem figyeltek tudatosan. nehezebben viselhetitek az irányítást, nehezebbé válhat a közös munka. Jobb, ha most kicsit félrevonultok, vagy olyan munkába fogtok, amivel egyedül is végezhettek.
11.13. 16 óra 10 perc, Hold – Uránusz kvadrát
A délután nyugalmát felboríthatja ez a feszült hatás. legyetek nagyon figyelmesek, bármit is csináltok, és próbáljatok nyugodtak maradni a közlekedésben.
11.13. 16 óra 46 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.