November 1. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában járunk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
11.01. 3 óra 38 perc, Hold a Bak jegyébe lép

11.01. 11 óra 45 perc, Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami miatt felborulhat a délelőttünk nyugalma. Abban viszont támogatást kapunk, ha a változások megvalósításán ügyködünk. Szabadnap lévén, tervezzetek valami érdekes programot délutánra.
11.01. 20 óra 30 perc, Hold – Nap szextil
Az este kimondottan kellemesnek ígérkezik, akár egyedül, akár párunkkal töltjük.
11.02. 8 óra és 10 óra között, Hold – Szaturnusz együttállás
A higgasztó, nyugalmat hozó hatás igencsak kedvező napindítást biztosít. Könnyebben végezzük el a kötelező feladatokat, de a határokra azért nem árt ügyelni, nehogy aztán másokra mutogassunk amiért kihasználják segítőkészségünket. Remek időszak a nemet mondás és a saját korlátaink elfogadásának gyakorlásához.
11.02. 15 óra 05 perc, Hold – Mars kvadrát
No itt következik el az a pont, amikor először kirobbanhatunk, ha túl sok volt a feladat délelőttre. Egyre feszültebbnek érezhetitek magatok, késztetést érezve arra, hogy mást okoljatok saját rossz kedvetekért, fáradtságotokért. Próbáljatok lehiggadni, felfedezni a helyzetben a tanítást, és lehetőleg kerülni a konfliktusokat.
11.02. 18 óra 40 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró esténk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszaka kissé nyomasztó, érzelmi zárkózottságot okoz, hozzá adódott az előző energia, felszínre jönnek félelmeink, túlzott önkorlátozásaink, erre erősít most rá a plútós energia. Gondoljatok arra, hogy ez a nap is egy új tapasztalatszerzést hordozott magában, és csak rajtunk áll, hogy a továbbiakban a csodákat vagy a szenvedést választjuk!
11.03. 6 óra 45 perc, Hold – Merkúr szextil
Remélem még mindenki pihen ebben az időszakban. Aki viszont mégis felébred, zaklatottságot érez, az biztos lehet benne, hogy valami tudattalan korlátozás, elfojtott probléma került felszínre, amit meg kellene fejteni és feloldani.
11.03. 12 óra 20 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.