Március 8. Szűz növő Hold, Telihold – Tavaszi “nagytakarítás”

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.08. 11 óra 47 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
03.08. 18 óra,
Hold – Vénusz trigon, Hold – Uránusz trigon
Este a Hold és a Vénusz egyesíti energiáját, ami egy igazi ajándék Hölgyeknek. Ajándékozzátok meg magatokat ezzel az estével, és keressétek saját boldogságotok forrását, kényeztessétek magatokat. Mivel uránuszi energiák is dolgoznak, ezért legyen ez az időszak különleges és felszabadulást hozó.
03.09. 11 óra 45 perc, Hold – Mars trigon és elkezdődik a Tízmilliószoros nap!
Az akarat lelki felszabadulásunk mellé áll, ami egy áldás, hiszen ma egy varázslatos napra ébredtünk. Estére a Telihold energiájával egyesül a nap teremtő fényessége, ami egyben segít teremteni és elengedni az akadályokat.
03.09. 18 óra 48 perc, TELIHOLD!
03.10. 9 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz trigon
A sorsbolygó segíti az elköteleződést, így kezdjétek azzal a napot, hogy elköteleződtök saját vágyaitok és az azt akadályozó terhek elengedése mellett. Amint ezt megteszitek, sorsikus segítség érkezik.
03.10. 11 óra 03 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.