Március 07. Kos növő Hold – Tevékeny, feszült napok

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
03.07. 21 óra 26 perc, Hold a Kos jegyébe lép
03.08. 13 óra 30 perc,
Hold – Vénusz szextil
A Hölgyek örülhetnek, hogy Nőnapon ilyen kedvező energiák támogatják őket abban, hogy igazán szép napjuk legyen. Azt gondolom az uraknak esélyük sincs a nem ünneplésre, ilyen energikus, önérvényesítő energiákkal szemben.
03.09. 9 óra 45 perc,  Hold- Szaturnusz kvadrát
A reggeli energiák segítenek abban, hogy lelkesen vessük bele magunkat a napi feladatokba. Viszont arra figyelni kell, hogy ne akarjunk mindent és mindenki helyette megoldani, mert az csak görcsösséghez, idegességhez vezethet. Most a sors minden eszközzel azon van, hogy megmutassa számunkra életünk korlátozó dolgait, és azt, hogy miben vállalunk túl sok feladatot.
03.09. 18 óra 15 perc, Hold – Plútó kvadrát, Hold – Jupiter trigon
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja a délután nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. A szerencse az, hogy a Jupiter bolygó támogatását élvezhetjük, így most meg is tudjuk oldani ezeket a helyzeteket. Ne bonyolódjatok fölösleges hatalmi harcokba!
03.10. 8 óra 09 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.