Március 5. Skorpió fogyó Hold – Szélsőséges érzelmek

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
03.05. 14 óra 22 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
03.06. 4 óra 30 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Mivel legtöbbünket még álmában ér a hatás, ezért felerősítheti a félelmeket, amik valaminek vagy valakinek az elvesztése miatt dolgozik bennetek, de vagy nem néztetek vele még szembe vagy elfojtottátok magatokban. Ugyanakkor aki lelkileg egyensúlyban érzi magát, annál ez a harmonikus állapot továbbra is fennmarad. Munkátokban kitartást tud adni az energia, főleg, ha vizsgálódásra, elemzésre van szükségetek hozzá.
03.06. 16 óra 20 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás miatt növekszik az intuíciótok, így jó, ha hagyjátok, hogy belső hangotok irányítson benneteket. Érdemes a délután folyamán kicsit befelé figyelni. Viszont arra figyeljetek, hogy érzékenyebbek vagytok, a szélsőséges érzések belülről feszíthetnek benneteket, de igyekezzetek nyugodtnak maradni és nem a körülöttetek lévőkön levezetni idegességeteket.
03.06. 20 óra 25 perc, Hold – Nap trigon
Igazi kellemes estének nézünk elébe, harmónia és nyugalom uralkodik otthonunkban.
03.07. 5 óra és 10 óra között,
Hold – Plútó szextil, Hold – Jupiter együttállás
Hajnalban a Plútó jól felkavarja a tudattalan állóvizét, felszínre hozva a mélyen lévő lelki energiákat, majd a Jupiter energiája mindent felnagyít, szinte mértéktelenné tehet. Kérdés mi lapul a szívetekben? Ha szerethetetlennek érzitek magatokat, ha harag dúl a lelketekben akkor azt erősíti fel. Ha boldogok és elégedettek vagytok, akkor ennek ad energiát és még boldogabbnak érezhetitek magatokat. Tehát most nagyon fontos, hogy elcsitítsátok a fejetekben duruzsoló kisördögöt és pozitív dolgokra gondoljatok elalvás előtt.
03.07. 23 óra 1 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.