Március 31. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
03.31. 13 óra 43 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
03.31. 14 óra 55 perc,
Hold – Szaturnusz kvinkunx, Hold – Mars kvinkunx
Két tanító fényszög is lendületbe jön, kissé nehezebbé téve a délutánunkat. Főleg akkor találjuk nehézségekkel magunkat szemben, ha görcsösen ragaszkodunk ahhoz, hogy mindent mi oldjunk meg mások helyett. Gondoljátok át tudatosan, hogy mi az ami valóban a ti feladatotok
03.31. 23 óra 25 perc, Hold – Uránusz trigon
Kissé zaklatottá válhatunk, nehezebben tudunk megnyugodni és elaludni. Készüljetek tudatosan az éjszakára, relaxáljatok és nyugtassátok meg az elméteket.
04.01. 12 óra 20 perc, Hold – Nap kvadrát
Délutánra feszült hatás érkezik, ami felboríthatja a belső egyensúlyunkat. Keressetek olyan elfoglaltságot, amit szívesen csináltok!
04.01. 19 óra 50 perc, Hold – Merkúr trigon
Az érzelmek hatással vannak gondolatainkra, lelki állapotunkra, így figyeljetek, hogy este kerüljétek a negatív híreket és koncentráljatok a jó dolgokra.
04.02. 1 óra 25 perc, Hold – Neptunusz trigon
Érzékenyebbek lehettek az átlagosnál, viszont fogékonyabbak vagytok a spirituális energiákra. Figyeljétek álmaitokat, üzenetet hordozhatnak.
04.02. 10 óra 50 perc, Hold – Jupiter szembenállás, Hold – Plútó szembenállás
Családdal kapcsolatos terhek, és a hozzájuk kapcsolódó rossz érzések törhetnek ránk a délelőtt folyamán, ami nyomasztóan hathat ránk. Mivel Rák Hold van, ezért nagy eséllyel gyermekkori élmények, a belső gyermekünk szomorúsága van a háttérben. Leginkább arra akarják az érzések felhívni a figyelmünket, hogy mi miatt inog a magunkba vetett hit, kinek a véleménye miatt torpanunk meg, vagy adjuk fel álmainkat. Fókuszáljatok élményeitekre, sikereitekre!
04.02. 18 óra 50 perc, Hold – Vénusz szextil
Estére megnyugvást hozó energia érkezik, ami segíti harmóniaérzetünket.
04.02. 20 óra 27 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.