Március 29. Ikrek növő Hold – Változó napok

ikrekÁltalánosságban:
Ikrek Hold napokon talpraesettnek, mozgékonynak vidámnak érezzük magunkat és mindenre nyitottak vagyunk. Azt érezhetitek, hogy a feladatoktól, ötletektől csak úgy zsong a fejetek. A feladatok elvégzése most könnyedén haladhat, de nem árt, ha listát készítetek a tennivalókról, mert most kissé szétszórtak lehettek.

Új ötleteitek megvalósításában most előreléphettek, ha kimozdultok otthonról és keresitek a támogató emberek társaságát. Segít abban is az időszak, hogy könnyebben beszéljetek terveitekről, felkeltsétek mások érdeklődését.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
03.29. 3 óra 38 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
03.29. 4 óra 35 perc,
Hold – Szaturnusz trigon
A hatás segít, hogy az új helyzetben megtaláljuk saját szórakozásainkat, és ne érezzük annyira korlátozva szabadságunkat. Ha tehetitek legyetek sokat a szabadban, még akár úgy is, ha csak kiültök az erkélyre vagy a nyitott ablakhoz. Használjátok ki a csendet, és élvezzétek a természet hangjait.
03.29. 22 óra 30 perc,
Hold – Nap szextil
Az este segíti, hogy egyensúlyba kerüljünk, és nyugodt álmaink legyenek. Zárjátok a napot pozitív gondolatokkal és hálát adva egészségetekért.
03.30. 5 óra, Hold – Merkúr kvadrát
Feszültséget okozó hatás, mert a gondolatok és a szívetekben megjelenő érzések nem nagyon találják a közös hangot. Ébredés után ez egy kis zavarodottságot okozhat, ami nem csoda, mert egy új rendszerre kell átállnunk, amit nem mi irányítunk. Minél inkább elfogadjátok ezt és arra összpontosítotok, hogy meglássátok benne a jót és a kínálkozó lehetőséget, annál hamarabb nyugszotok meg.
03.30. 17 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Egy újabb kellemetlen hatás, ami lehangoltságot okozhat. Még az is előfordulhat, hogy zaklatottabbak vagyunk, nem találjuk a helyünket. Inkább hallgatunk, nincs kedvünk beszélgetni. Ha ez nem is történik meg, a hangulatunk biztosan nem most dönti meg a csúcsokat. Próbáljátok a neptunuszi energia jó oldalát kihasználni, meditáljatok vagy alkossatok.
03.31. 3 óra, Hold – Jupiter, Plútó kvinkunx
Elég kellemetlen álmokat okozhat ez a hatás, mert felbolygatja tudattalanunk legnagyobb mélységeit. Ébredés után figyeljétek az érzéseiteket, és fejtsétek meg, mi lehet a hátterében.
03.31. 13 óra 43 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: hörgők, váll, kar, kézzel kapcsolatos gyógymódok hatékonyak, de műtétekre nem alkalmas nap!
Háztartási munka: írnivalók intézése, ma szellőztessétek át az ágyneműket, szekrénybe eltett ruhákat.
Szépségápolás: frissítő fürdőkre, kézápolásra (pl. manikűr, ápoló pakolások)) alkalmas nap
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk (webáruház)

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.