Március 29. Bika növő Hold – Gyakorlati lépések megtétele

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Mivel Újhold után vagyunk, most a vágyaitok elérése érdekében tehettek gyakorlati lépéseket. Egyszerűbb esetben ha kertészkedést terveztek, akkor itt az ideje annak, hogy kihasználva a jó időt  nekilássatok. Ugyanígy tehettek anyagi ügyeitekért, vagy saját kényelmetekért is.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
03.29. 16 óra 46 perc, Hold a Bika jegyébe lép
03.30. 13 óra 30, Hold-Neptunusz szextil
Megnövekszik érzékenységetek, a szeretet túlteng bennetek. Emellett most a megérzések is segítenek döntéshelyzetekben vagy a megvalósításba.
03.30. 16 óra 45 perc, Hold – Mars együttállás
A gyakorlatias oldal kitartó energiákat kap, mindenre képesek érzitek magatokat, de kicsit nehezen indultok be, érdemes tudatosan ösztönözni magatokat.
03.31. 0 óra 10 perc, Hold-Plútó trigon
Álmotokban érkezik a hatás, ami kissé felbolygathatja a tudattalanotokat. Főleg azok számíthatnak kellemetlen álmokra, akikben elfojtott harag, sértettség dolgozik. 03.31. 18 óra 39 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Gyökérzöldség vetés

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Március 29. Bika növő Hold – Gyakorlati lépések megtétele — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.